Kindercoaching

Het overkomt alle kinderen wel eens, ze zitten niet lekker in hun vel. Ze worden snel boos, angstig of verdrietig, zijn prikkelbaar, missen zelfvertrouwen, hebben moeite met slapen. En de reden hiervan kun je als ouders vaak alleen maar naar gissen.. Dan is het fijn als er een kindercoach met een frisse blik mee kan kijken, en jouw kind kan begeleiden om het weer in zijn kracht te zetten.

Kindercoaching is een laagdrempelige, kortdurende vorm van begeleiding. Ik luister zonder oordelen, en gebruik methodieken en werkvormen waarbij het kind de oplossing in zichzelf gaat zoeken. De gebruikte methodieken en werkvormen pas ik aan aan het kind. Ik kijk naar wat past bij jouw kind en wat jouw kind nodig heeft om verder te kunnen groeien en ontwikkelen en zijn of haar kracht terug te vinden. 

Kindercoaching is voor kinderen tussen de 6 en 18 jaar en voor hun ouders/opvoeders die begeleiding zoeken voor uiteenlopende belemmeringen op het sociaal emotioneel vlak. Denk hierbij aan woedeaanvallen, angsten, pesten of gepest worden, steviger in je schoenen willen staan, maar ook problemen die kunnen ontstaan omdat een geliefde is overleden, of ouders die gaan scheiden.

 

Is je kind jonger dan 6 jaar, en heb je vragen over het gedrag van je kind? Voel je dan ook welkom om contact met mij op te nemen. In dit geval zal er een combinatie zijn van het coachen van jullie als ouders en het kind.

Schermafbeelding 2021-05-23 om 15.02.27.
IMG_1087.jpg