Ik ben Anne Cattenstart, 32 jaar, en samen met mijn vriend Roeland heb ik twee prachtige dochters van 6 en 4 jaar. Tijdens de zwangerschap van de oudste hebben we er heel bewust voor gekozen dat ik thuis zou zijn om volledig voor ons kind te kunnen gaan zorgen. Ik genoot hier ontzettend van. In deze periode werd ik erg geïnteresseerd in hoe het kinderbrein zich ontwikkelt. Ik wist al snel, als ik weer aan het werk ga, wil ik daar iets mee doen!

Toen de jongste 2 werd besloot ik om de opleiding kindercoach te gaan doen. Het was meteen duidelijk dat ik mijn passie gevonden had! Met heel veel plezier heb ik deze opleiding gedaan, en mijn interesse in het begeleiden van kinderen en hun ouders die op zoek zijn naar hun eigen kracht begon enorm te groeien.

Mijn doel met mijn praktijk In Je Kracht Coaching is om kinderen en hun ouders hun eigen kracht (terug) te laten vinden, waardoor zij weer in balans zijn en weer zelfvertrouwen hebben om te zijn wie ze willen zijn. Dit doe ik door middel van persoonlijke aandacht, waarbij het op het gemak stellen van het kind, en het volgen van de behoefte van het kind altijd voorop staat.

IMG_2447.jpg